Kefalónia repülőtér



Autóbérlés Kefalónia repülőtér

Kefalónia nemzetközi repülőtere (EFL) a fővárostól Argostolitól mindössze 10 kilométerre a sziget déli részén található.

A görög sziget városai és strandjai számos felfedezni valót tartogatnak, de emellett a hegyvidékek, történelmi épületek, kolostorok, erődítmények, különleges természeti képződmények teszik különlegessé a Kefalóniai nyaralást. Főbb látnivalók a szigeten: Ainos Nemzeti Park, Drogarati barlang, Melissani barlangtó, Assosi erőd, Gerasimos kolostor vagy a Szent György vár.

A Ión-szigetek legnagyobbika, lenyűgöző természeti kincseivel a fenyőerdővel borított mészkő hegyeivel olyan sok természeti szépséget tartogat, hogy mindenképp érdemes erre a görög szigetre ellátogatni.

✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ 24/7 ügyfélszolgálat ✓ Ingyenes lemondás

A világ legszebbjei közé beválasztott Myrtos Beach Kefalonia legismertebb strandja, a part két hegy lábánál fekszik, azúrkék tenger, hófehér ragyogó kavicsos partja lenyűgöző panorámával rendelkezik.A sziget természeti kincseinek a felfedezéséhez érdemes autót bérelni, de a domborzatnak köszönhetően a biciklis túrák is népszerűek. Azok, akik a tengerpari nyaralás és strandolás mellett szeretik felfedezni a gyönyörű természetet és a hangulatos városkákat, keresve sem találhatnának ennél megfelelőbb helyszínt a nyaralásra.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chat-en, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Kefalónia repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyek Görögországban: Heraklion repülőtér, Karpathos repülőtér, Zakynthos repülőtér, Milos repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül. Gondoskodjon utazása kényelméről és legyen teljesen védve az autóbérlés során, válassza a teljes biztosítást!