Lefkada

Lefkada

Lefkáda a Jón-szigetek egyike, amely Görögország nyugati részén, Korfu és Kefalónia között található. A hófehér kavicsos partok és az azúrkék tenger különlegessé varázsolják a szigetet. A keleti parton nyüzsgő, élettel teli üdülőhelyek homokos, aprókavicsos strandok vonzzák a nyaralókat, az egyik legnépszerűbb üdülőhely a közkedvelt Nidri.

A nagyszerű tengerpart mellett éttermek, tavernák, kávézók, bárok és szabadidős programlehetőségek vonzzák a nyaralókat. Az üdülőhely kiváló kiindulópontja a sziget más strandjainak és festői öbleinek felfedezéséhez, érdemes felkeresni Porto Katsikit, amely a sziget legnépszerűbb tengerparti szakaszának az egyike.

Lefkada szigete kompozás nélkül is könnyen megközelíthető, ezért érdemes érkezéskor a reptéren átvett autóval közlekedni. A Preveza város melletti Aktion National Airport (PVK), a szigettől mindössze húsz kilométer távolságra található, Európa számos országából érkeznek ide járatok.

Ha több látnivalót és még több nagyszerű strandot szeretne felfedezni Lefkáda szigetén, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett döntenie.

Autóbérlés Lefkada

Tekintse meg a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatokat egy helyen és foglalja le néhány perc alatt autóját Lefkada szigetén tervezett nyaralásához.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot Lefkada szigetén, vagy a közeli Preveza repülőtéren.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chat-en, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Lefkada autóbérlés egyszerűen.

✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ 24/7 ügyfélszolgálat ✓ Ingyenes lemondás

További átvételi helyszínek Görögországban: