Verdon-kanyon

Verdon-kanyon

A Verdon kanyon Franciaország déli részén, a Provence-Alpes-Côte d’Azur régióban található. Ez az egyik legismertebb és leglenyűgözőbb természeti képződmény Európában, lenyűgöző mélysége és szépsége miatt. A kanyon a Verdon folyó által létrehozott természetes víznyomvonal, amely különleges sziklaképződményeket hozott létre az évezredek során.

A Verdon kanyon híres a sziklái által kivájt hatalmas mélységeiről és a kristálytiszta, kék vizű folyóról, amely az alján kanyarog. A kanyon mély szakadékokban, meredek falakon és lenyűgöző vízeséseken keresztül kanyarog, ami lenyűgöző látványt nyújt mindazoknak, akik ellátogatnak ide.

A kanyon kiváló lehetőségeket kínál az aktív szabadidős tevékenységekre, mint például a kajakozás, kenuzás, hegymászás és túrázás. A folyó folyamatosan változó kihívásokat jelent a vízi sportok szerelmeseinek, míg a környező hegyek és sziklafalak fantasztikus lehetőséget biztosítanak a hegymászóknak és túrázóknak.

A kanyon környékén találhatóak festői falvak és városok, amelyek gazdag történelemmel és kulturális örökséggel rendelkeznek. A Verdon Nemzeti Park részeként védett terület, amely fontos szerepet játszik a regionális ökológiai egyensúly megőrzésében.

A Verdon kanyon egész évben vonzza a látogatókat, és számos turisztikai létesítményt kínál, beleértve a szálláslehetőségeket, éttermeket és túravezető szolgáltatásokat. Ez a természeti csoda lenyűgöző élményt nyújt mindazoknak, akik felfedezik.

Autóbérlés Marseille repülőtér

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Marseille autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

Autó felvételi helyszínek a környéken: