Mallorca repülőtérAutóbérlés Mallorca repülőtér

A Palma repülőtér vagy a Palma de Mallorca repülőtér (PMI) Palma városától 8 km távolságra keletre található, autóval könnyen megközelíthető. Son Sant Joan repülőtérként is ismert, ez a madridi és a barcelonai repülőterek után Spanyolország harmadik legnagyobb repülőtere.

A DiscoverCars lehetőséget biztosít arra, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő kölcsönözhető autót Mallorca reptéren. A keresés során a foglalási rendszer ellenőrzi a nemzetközi és a helyi autókölcsönzők árait, ezért nem szükséges minden weboldalt külön lekérdeznie, hogy a legjobb autóbérlési ajánlatot kapja, itt olyan autót bérelhet, amely megfelel az Ön elképzeléseinek.

✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ 24/7 ügyfélszolgálat ✓ Ingyenes lemondás

Mallorca a Baleár-szigetek legnagyobb tagja, amely vonzza a nyaralókat. Palma városa tele van kincsekkel: a város jelképének számító gótikus La Seu katedrális, a kör alakú Bellver kastély, La Almudaina királyi palota, arab fürdő, Plaza Mayor, La Lonja városrész, galériák és művészeti múzeumok, a különböző kultúrák hatásai ismerhetők fel az óvárosban. A városközponttól keletre található Palma városi strandja a Playa de Palma, a városhoz közel eső strandok: El Arenal, Cala Major. A Palma és Magaluf között található Marineland delfinárium, amely a sziget egyik népszerű látnivalója.

A mallorcai strandok jellemzően hosszú, fehér homokos szakaszokból állnak de megtalálhatók a sziklás öblök is. További látnivalók a szigeten: Palma – Soller vasútvonal, Port de Soller, Alcúdia, Pollenca, Cala D’Or, Deia, Formentor-félsziget, Cala Millor, Palmanova, Magaluf, de a sziget kevésbé felkapott részeit is érdemes felfedezni.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Mallorca repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek Spanyolországban: autóbérlés Torremolinos, autóbérlés Sevilla repülőtér, autóbérlés Alicante repülőtér, autóbérlés Malaga repülőtér, autóbérlés Ibiza repülőtér, autóbérlés Barcelona repülőtér, autóbérlés Menorca repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Gondoskodjon utazása kényelméről, legyen teljesen védve az autóbérlés során, válassza a teljes biztosítást! Mallorca autóbérlés árak