Nerja

Nerja

Nerja Málaga keleti részén, a Costa del Sol partján fekszik, mintegy 50 kilométerre a tartomány fővárosától, Malagától. Nerja egykor egy kis halászfalu volt, mint a Costa del Sol menti települések nagyobb része.

A város legrégebbi negyedei még mindig gyakorlatilag változatlanok, szűk, kanyargós utcáikkal, fehérre meszelt házaikkal és muskátlikkal teli kovácsoltvas teraszaikkal. Nerja leglátványosabb része a híres Balcón de Europa, egy csodálatos sétány egy magasodó szikla szélén, amely egykor egy nagy mór vár helyszíne volt, és ahonnan pazar panoráma nyílik a tengerpartra a ködös kék hegyek félelmetes háttere előtt. Nerját keletre egy festői szépségű hegyvonulat, a Sierra Almijara veszi körül, és a város büszkélkedhet egy 16 kilométer széles tengerparti szakasszal. A város környékén minden fontosabb vízi sport elérhető, választható vízisízés, búvárkodás és vitorlázás is.

Nerja legkalandosabb látnivalói azonban kétségkívül a lenyűgöző barlangjai, amelyek mindössze három kilométerre találhatók a városközponttól. Ezek felbecsülhetetlen értékű őskori régészeti kincseket, például több mint 20 000 éves festményeket rejtenek. Az egyik hatalmas természetes barlangot koncertteremmé alakították át, ahol nyáron számos előadást rendeznek. Nerja minden nyáron megrendezi a Nemzetközi Barlangfesztivált, amelyen számos nemzetközi élvonalbeli előadóművész vesz részt.

Autóbérlés Nerja

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Nerja autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Spanyolországban: