Sidari

Sidari

Sidari egy népszerű üdülőhely Korfu szigetének északi partján 40 km távolságra a repülőtértől.

Számos késő estig nyitva tartó bár, pub, karaoke és élő szórakoztató program várja a vendégeket. Sidari szálláshelyeinek nagy része a strandok köré csoportosul, de néhány nagyobb szálloda a város csendesebb külvárosában is található.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot a Korfu repülőtér közelében.

Sidari korábban két kisebb part menti falu volt, melyeket egy hosszú homokos strand és két kisebb kötött össze. A fellendülő turizmus hatására a falvak egyesültek, amivel egy egyre népszerűbb üdölőhelyet hoztak létre. A tengerparti üdülőhely fő vonzereje a sziget egyik legnépszerűbb strandja, amely a Canal d’Amour öbölnek köszönheti népszerűségét, a szerelmesek csatornájának nevezett partszakaszól úgy tartják, hogy ha egy pár együtt úszik át a csatornáin a két szikla között, akkor hamarosan össze fognak házasodni és szerelmük örökké tart majd. Az öböltől nem messze található és gyalogosan is megközelíthető a Sidari strand, amely napozóágyakkal és napernyőkkel is fel van szerelve.

AUTÓBÉRLÉS SIDARI

Sidari üdülőhelyről számos autós túra tervezhető, de emellett hajókirándulásokra is benevezhetünk, az egyik legjobb választás Mathraki, a festői sziget rejtett öblökkel és apró falvakkal nyűgözi le a szigetre látogató turistákat. Ha több látnivalót és még több nagyszerű strandot szeretne felfedezni Korfu szigetén, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett dönteni.

Tekintse meg a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatokat egy helyen és foglalja le néhány perc alatt autóját Sidari üdülőhelyen tervezett nyaralásához.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Görögországban: autóbérlés Korfu repülőtér, autóbérlés Thessaloniki repülőtér, autóbérlés Faliraki, autóbérlés Karpathos repülőtér, autóbérlés Athén repülőtér