Mirabello-öböl

Mirabello-öböl

A Mirabello-öböl kellemes elvonulást jelent egy érintetlen szépségű helyen. A Lassithi zöldellő domboldalával és a Krétai-tenger égszínkék vizeivel körülvett öböl tökéletes összhangban van a természeti környezettel. Mindezek mellett számos partot, strandot találunk, ilyen például a Minos beach, a Havania beach, Ormos beach és a Candia beach.

Ez a legnagyobb öböl a görög szigeteken és az ötödik legnagyobb a Földközi-tengeren. Az öbölre néz Agios Nikolaos város.

Ez a hely fontos volt Kréta szigetének őskori települései számára. Az ősi időkben a Mirabellói-öböl partjai a réz feldolgozásában és fejlesztésében játszott szerepe vált ismertté Kr.e. 3000 körül. A késő minószi időszakban menedékvárosként alapították a Mirabello-öbölre néző magaslaton fekvő városokat, köztük Karphit is.

Később más dombtetős városok alakultak ki, amelyek a Mirabello-öbölre néznek, ilyen például Lato városa. A Mirabello-öbölnek tehát meghatározó, korai időszakra visszanyúló fontos szerepe volt.

Az öböl felett magasodó hegyek lenyűgöző panorámát nyújtanak, míg az öböl kristálytiszta vizei alkalmasak fürdésre, úszásra és vízi sportokra. A Mirabello-öböl egész évben vonzza a turistákat, akik élményekben gazdag pihenést keresnek a görögországi nyaralásuk során.

Autóbérlés Heraklion repülőtér

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Kréta, Heraklion autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Görögországban: