Biztosítás

Válassza a Teljes Biztosítást!

Gondoskodjon utazása kényelméről, legyen teljesen védve mindentől.

Extra biztonság

Ha csak alap biztosítással rendelkezik, és balesetre kerül sor, akkor a biztosítási szabályok alapján a zárolt összeg/önrész részben vagy egészben levonásra kerülhet Öntől. A Teljes Biztosítás fedezi a zárolt összeget/önrészt, a többletköltségeket, a vontatási költségeket, a gyakoribb javítási költségeket és még sok minden mást.

Egyszerű ügyintézés

Ha baleset történt, egyszerűen lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Miután megadta nekünk az összes részletet, gyorsan kielemezzük a helyzetet, majd visszatérítjük az eseményhez kapcsolódó díjakat és költségeket.

Nagyszerű ár

A Teljes Biztosítás elérhető áron kínál tökéletes nyugalmat utazása során – a helyi autókölcsönző által ajánlott legtöbb biztosítás mindössze feléért.

Teljes mértékben visszatéríthető

Abban az esetben, ha lemondja a foglalását, maximális visszatérítést kap a Teljes Biztosítás árára. Az általunk kínált Teljes Biztosítást bármikor lemondhatja még az autó felvétele előtt.

A Teljes Biztosítást hozzá adhatja foglalásához, miután kiválasztotta autóját.
Discover Cars

A DiscoverCars.com weboldalát eddig több mint fél millió ügyfele bízta, akik 137 országban több mint 8000 helyszínen béreltek autót. Az olyan nemzetközi márkákkal, mint az Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Thrifty, National, Sixt, Europcar és Budget, valamint a legismertebb helyi beszállítókkal együttműködve az Discover Cars folyamatosan új partnereket épít új helyszíneken, és a legjobb árakat és szolgáltatásokat keresi.

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!