Reptéri átvétel

Faro repülőtér

Autóbérlés Faro repülőtér A Faroi Repülőtér (FAO), más néven Algarve repülőtér Portugália déli részén helyezkedik el, Faro városától mindösszesen 4 kilométerre nyugat irányában. Egy kis repülőtérről van szó, mely elsősorban márciustól októberig fogad utasokat. Kapuit az 1960-as években nyitotta meg, és 2010-től a Ryanair jogot formált rá, hogy biztosítsa az utazóközönség utazását Faroba. A népszerű…
Tovább

Kefalónia repülőtér

A görög sziget városai és strandjai számos felfedezni valót tartogatnak, de emellett a hegyvidékek, történelmi épületek, kolostorok, erődítmények, különleges természeti képződmények teszik különlegessé a Kefalóniai nyaralást.

Tovább

Palermo repülőtér

A Falcone Borsellino repülőtér (PMO) vagy egyszerűen a Palermo repülőtér, Punta Raisi településhez tartozik, 35 kilométerre északnyugatra. Palermo, az olasz Szicília fővárosa. Ez Szicília második legnagyobb repülőtere. A város Szicília északnyugati részén található, közvetlenül a Palermo-öböl mellett, a Tirrén-tenger mellett, több mint egy millióan lakják.

Tovább

Budva

Budva egy tengerparti város Montenegróban, amely Podgorica repülőtérről legkönnyebben bérelt autóval közelíthető meg. Budva partvidéke, a "Budvanska Rivijera", a montenegrói turizmus központja, amely jól ismert homokos strandjairól, változatos éjszakai életéről és a mediterrán stílusú építészet gyönyörű emlékeiről.

Tovább

Alicante repülőtér

A Spanyolországban található Alicante városhoz tartozik az Alicante-Elche Repülőtér (ALC), ami az 5. legforgalmasabb repülőtér Spanyolországban.

Tovább