Sorrentói-félsziget

Sorrentói-félsziget

A Sorrentói-félsziget Olaszország déli részén található, olyan helyekkel övezve, mint a Nápolyi-öböl és a Campanella-fok. Itt található az Amalfi-part (UNESCO világörökség része), valamint maga Amalfi városa is.

A szirénák földjeként ismert, akik állítólag Li Galli-ban (a félsziget déli partjainál fekvő apró szigetcsoportban) élnek, Sorrentótól nyugatra fekvő terület egy eldugottabb, de ugyanakkor a legszebb része az országban.

Kacskaringós utak kanyarognak át az olajfákkal és citromligetekkel borított dombokon, álmos falvakon és apró halászkikötőkön haladva. Minden szegmenséből csodálatos kilátás nyílik, a legszebb ezek közül a Punta Campanella, a Sorrento-félsziget legnyugatibb pontjára néző része. Capri csábítóan közelinek tűnik innen nézve.

A fejlettebb és kevésbé ismert Sorrentótól nyugatra fekvő partvidék, a várostól keletre eső terület védi a környék leghosszabb homokos strandját, a Meta-i Spiaggia di Alimuri-t, valamint a római villákat Castellammare di Stabia-ban. Castellammare felől felvonóval lehet eljutni Monte Faito tetejére, ami 1092 méter magasan található.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Nápoly autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

Átvételi helyszínek Olaszországban: