Masca-völgy

Masca-völgy

Masca völgy Tenerife szigetének egyik leglenyűgözőbb és legnépszerűbb természeti csodája a Kanári-szigeteken. Ez a festői völgy a sziget nyugati részén, a Teno-hegységben található, és lenyűgöző sziklaképződményeivel, meredek sziklafalakkal és buja növényzettel rendelkezik.
A Masca völgy híres a fantasztikus túráiról, amelyek vonzzák a természetkedvelőket és a kalandvágyókat egyaránt. A völgyet hosszú időn keresztül lakatlanul hagyták, de az utóbbi években egyre népszerűbb turisztikai célponttá vált. A kanyonban számos túraútvonal található, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy felfedezzék a völgy lenyűgöző tájait, miközben gyönyörködhetnek a vulkáni kőzetekben és a vadregényes vidékben.

A Masca völgy különlegessége abban rejlik, hogy hihetetlenül szép és izgalmas, ugyanakkor megőrizte vad és ősi jellegét. A völgy sziklái között kanyargó ösvények és a sziklafalak között átívelő függőhidak teszik felejthetetlenné a túrázást. A látogatók gyakran megállnak, hogy csodálják a lenyűgöző kilátást a völgyre, mely az Atlanti-óceán felé nyújt panorámát.

A Masca völgy egy varázslatos és kihagyhatatlan célpont Tenerife szigetén, amely lenyűgözi látogatóit a természet szépségével és sokszínűségével.

Autóbérlés Tenerife

Ha több látnivalót és még több strandot szeretne felfedezni Tenerife szigetén, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett döntenie.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot a Tenerife repülőtereinen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

Látogasson el Tenerife szigetére, és fedezzen fel minél több látnivalót bérelt autóval.

További átvételi helyszínek a Kanári-szigeteken: