Porto Moniz

Porto Moniz

Porto Moniz egy bájos kis település Madeira szigetének északnyugati részén, amely Santanától és Machicótól nyugatra, a sziget fővárosától, Funchaltól északnyugatra található.

A portugál sziget településéről pontosan nem ismert, hogy mikor gyarmatosították először területét, bár vélhetően a 15. század utolsó negyedének elején történt, a névadó Francisco Moniz O Velho-t az első telepesek egyikeként emlegetik.

A település híres gyönyörű fekvéséről, meredek hegyoldalra épült ahol a hullámzás különleges láva-medencéket alakított ki. A természetes vulkanikus medencék nyáron nagyon népszerűek a helyiek és a turisták körében egyaránt.

João Batista történelmi erődjét 1730-ban építették, hogy megvédje a települést a kalóztámadásoktól, az erődöt helyreállították és itt rendezték be a Madeira partvidékének élőhelytípusait bemutató kiállítást (Aquario da Madeira). Az akváriumokban több mint 70 féle állatfaj látható.

Autóbérlés Porto Moniz

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, POrto Moniz autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Portugáliában: autóbérlés Faro repülőtér, autóbérlés Lisszabon repülőtér, autóbérlés Porto repülőtér, autóbérlés Madeira repülőtér