Funchal repülőtérAutóbérlés Funchal repülőtér

A Funchal repülőtér (FNC) amely Madeira repülőtérként ismert, a közelmúltban Cristiano Ronaldo nemzetközi repülőtérnek neveztek el a szigeten született labdarúgó tiszteletére. A reptér 16 km távolságra fekszik Funchal városától. A repülőtéren járatot üzemeltető légitársaságok között van az Air Berlin, Austrian Airlines, EasyJet, a TAP Portugal és számos fapados légitársaság.

A reptéren az összes nagyobb nemzetközi és helyi autókölcsönző kínálata megtalálható, a Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye és az átvétel – leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális ajánlatokat Funchal reptéren.

A várost elsősorban klímája és természeti szépségei teszik népszerűvé, fő látnivalója a Monte Palace Botanikus Kert több, ahol megismerhető Madeira sokszínű és egzotikus növényvilága, a tengerpartról legegyszerűbben felvonóval juthatunk el a botanikus kertbe.

A város mellett a környék látnivalói is népszerű úti célok. Madeirán népszerű egynapos kirándulás a Curral Das Freiras (Apácák Völgye), amely mindössze 13 km távolságra fekszik Funchal városától és az ER107 és a VE6 útvonalon közelíthető meg. A sziget keleti részén található Ponta de São Lourenço (Szent Lőrinc félsziget) amely a sziget mintegy 8 km hosszan a tengerbe nyúló keleti földnyelve, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. A sziget legmagasabb csúcsa a Pico Ruivo.

Tekintse meg a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatokat egy helyen és foglalja le néhány perc alatt autóját a funchali nyaraláshoz. Ha több látnivalót és még több strandot szeretne felfedezni az örök tavasz szigetén, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett dönteni. Funchal repülőtér autóbérlés egyszerűen, válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül!

További átvételi helyek Portugáliában: Ponta Delgada repülőtér, Faro repülőtér

TIPP: Gondoskodjon utazása kényelméről és legyen teljesen védve az autóbérlés során, válassza a teljes biztosítást!

Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!