Madeira repülőtérAutóbérlés Madeira repülőtér

A Madeira repülőtér vagy másnéven a Funchal repülőtér (FNC), a közelmúltban a Cristiano Ronaldo nemzetközi repülőtér nevet kapta a szigetről származó világklasszis labdarúgó tiszteletére. A reptér a sziget fővárosától mindössze 16 km távolságra található.

A reptéren az összes nagyobb nemzetközi és helyi autókölcsönző kínálata megtalálható, a Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye és az átvétel-leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális ajánlatokat Madeira reptéren.

Madeira az örök tavasz szigete, ahol az év során minimális a hőingadozás. Nyáron a napi átlaghőmérséklet 20-25, télen 15-20 fok. Madeira a nyugodt pihenés, egyszerű kirándulások, gyalogtúrák szigete. A turisták túlnyomó többsége a Funchal környéki szállodákat választja, hiszen a turisták számára a turisztikai szolgáltatások főként itt találhatók meg. A város fő látnivalója a Madeirai Botanikus Kert (Jardim Botânico da Madeira) ahol megismerhető a sziget egzotikus növényvilága, legegyszerűbben felvonóval juthatunk fel a város feletti kertbe.

A környék látnivalói is kedvelt úti célok, a sziget keleti részén található Ponta de São Lourenço (Szent Lőrinc félsziget) amely 8 km hosszan nyúlik a tengerbe, lélegzetelállító kilátás nyílik az Atlanti-óceánra, a szigeten található legmagasabb hegycsúcs a Pico Ruivo.

Ha több látnivalót és még több strandot szeretne felfedezni az örök tavasz szigetén, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett döntenie. Tekintse meg a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatokat egy helyen és foglalja le néhány perc alatt autóját Madeira szigetén tervezett nyaraláshoz.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Madeira repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek Portugáliában: autóbérlés Funchal repülőtér, autóbérlés Faro repülőtér, autóbérlés Porto repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.