Lanzarote repülőtérAutóbérlés Lanzarote repülőtér

Lanzarote egy különlegesen titokzatos vulkanikus sziget, amely a Kanári-szigeteken található. A hosszú, arany színű homokos strandok, a feketehomokos öblök, vulkáni sziklák és a kristálytiszta kék óceán lélegzetelállító kontrasztja teszi varázslatos helyszínné a szigetet. A sziget nemcsak hosszú homokos strandjaival vagy elbűvölő öbleivel, hanem a vadvilág ezernyi csodájával, vulkánokkal, lávamezőkkel, részben víz alatti barlangrendszerekkel, és igazi földöntúli tájakkal büszkélkedhet, amely évről évre vonzza a turistákat.

A Kanári-szigetek többi tagjához hasonlóan Lanzarote szigete is bioszféra-rezervátum, amelyet az UNESCO 1993-ban jelölt ki. A vörös, okker, narancs, barna és fekete minden árnyalatában pompázó dombos táj, a vulkánok, láva kitörések és más vulkáni kőzetek által kialakított domborzat színes képet és betekintést nyújt a sziget kialakulásának folyamatáról.

Lanzarote fővárosa, a bájos Arrecife a sziget közép-keleti partján fekszik. Az egykori kis halászfalu 1853-ban lett a város székhelye, nevét – amely spanyolul zátonyt jelent – a part menti vulkanikus zátonyokról kapta. Arrecife elegáns butikjaival és üzleteivel egy bevásárló paradicsom. Bár Lanzarote nem büszkélkedhet olyan hosszú és híres strandokkal, mint déli szomszédja Fuerteventura, mégis gyönyörű strandjai vannak amelyek ideális helyként szolgálnak a kikapcsolódásra és pihenésre. Az egyik leghíresebb strand Papagayo, egy kagyló alakú part, amely apró, hófehér homokkal borított strand, amely kisgyermekes családok vagy búvárkodók kedvelt üdülőhelye. Kedvelt strandok még Playa Blanca, Playa Mujeres, Playa El Pozo, Puerto Muelas.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Lanzarote repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek Spanyolországban: autóbérlés Gran Canaria repülőtér, autóbérlés Mallorca repülőtér, autóbérlés Tenerife repülőtér, autóbérlés Ibiza repülőtér, autóbérlés Fuerteventura repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.