Nei Pori

Nei Pori

A Görögországban található Nei Pori üdülővároshoz legközelebb a Thesszaloniki repülőtér található (SKG), mindössze 66 kilométerre, további szezonálisan működő repülőterek a Kozani Nemzetközi Repülőtér (KZI) 76 kilométerre, valamint a Volos Repülőtér, vagy más néven Nea Anchialos nemzetközi repülőtér (VOL), ami 85 kilométerre található Nei Poritól.

Nei Pori, vagy más néven Neoi Poroi a Dio-Olympos község tengerparti faluja. A 2011-es önkormányzati reform előtt Kelet-Olympos község része volt, amelynek önkormányzati körzete volt. Nei Pori település 2011-ben 733 lakosú volt és a Poroi közösségé részét képezi. A falu fő profilja a turizmus. Nagy és tágas utcái és terei vannak.

Elhelyezkedés alapján a falu Pieria legdélebbi partján található, a hatalmas és festői vizes élőhelyek közelében Pineios északi részén. A falut egy vasútállomás szolgálja ki, melyek jellemzően Thessalonikibe fut be.

Érdemes ellátogatni Nei Poriba, valamint a környező településekre, hiszen számos látnivalóval szolgál, különösen is természeti adottságai miatt lehet izgalmas kiruccanás. A legközelebbi helyek, amiket érdemes meglátogatni: Platamon, ami egy 2000 lelkes helyes kis görög falu közvetlen a tenger mellett. A Panteleimon beach is felejthetetlen élményt nyújt, itt lehetőség nyílik megmártózni a tengerben. Neos Panteleimonas község azért lehet érdekes, mert az Olympos hegységgel alkot egységet. A Palios Panteleimonas község pedig másik oldalán található az Olymposnak. A Skotina beach ugyancsak lehetőséget ad fürdeni a görög tengerben. A Skotinához tartozó magaslatról egyedülálló kilátás nyílik a Platamon kastélyra.

Aigani vagy Egani szintén egy falu, a görögországi Thesszália történelmi és közigazgatási régiójának északkeleti határán található. Öt településből áll, és a 2011-es népszámlálás során összesen 1134 lakost számoltak.

Kastri-Loutro a Pineios folyó deltájában található, a Thermaikos-öböl partján, a Larissa regionális egységben, Larissa városától mintegy 50 kilométerre. Kastri-Loutro számos strandjáról és vendéglőjéről, valamint tiszta, homokos strandjairól ismert. Az Olympos-hegyre, az Ossa-hegyre és a Platamona-kastélyra nyílik gyönyörű kilátás. A közelben található a gyönyörű Tempi Vale.

Autóbérlés Nei Pori

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Nei Pori autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Görögországban: Thessaloniki repülőtér, Heraklion repülőtér, Athén repülőtér, Zakynthos repülőtér, Paralia