Thessaloniki repülőtérAutóbérlés Thessaloniki repülőtér

A Thessaloniki repülőtér, vagy más néven “Macedonia” repülőtér (SKG) Thesszaloniki városközpontjától 15 km távolságra található, Budapestről a Wizz Air és a Ryanair közvetlen járataival érhető el.

A Discover Cars egyszerű kereséssel, az átvétel helye és az átvétel – leadás dátumának megadásával segít megtalálni a legkeresettebb autóbérlési ajánlatokat a Thessaloniki repülőtéren.

✓ Nincsenek rejtett költségek
✓ 24/7 ügyfélszolgálat
✓ Ingyenes lemondás

Thesszaloniki Görögország második legnagyobb városa, Észak-Görögország központja. Kozmopolita jellege ellenére a város őrzi gazdag történelméből származó örökségét. A város fő szimbóluma a Fehér Torony, amely a tengerparti sétányon található és egy gyűjteménynek ad otthont a város bizánci történelméről. A városnézés során érdemes megnézni az Agia Sophia és Agios Demetrios bizánci templomokat, ellátogatni a Régészeti Múzeumba vagy a Macedón Kortárs Művészeti Múzeumba, felkeresni a római emlékek közül Galerius diadalívét és a Rotunda körtemplomot.

Thesszaloniki közelében található a Perea Beach és az Epanomi Beach, de a Chalkidiki-félsziget mindhárom félszigetén számos kedvelt üdülőhely és strand található. A Chalkidiki-félszigeten kristálytiszta tenger és homokos tengerpart várja az ide látogatókat. Az Axios-Loudias-Aliakmonas Nemzeti Park és az Olympus Nemzeti Park szintén a közelben helyezkednek el.

Ha több nevezetességet és még több strandot szeretne felfedezni a Chalkidiki-félszigeten, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett dönteni.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Thessaloniki repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyek Görögországban: autóbérlés Korfu repülőtér, autóbérlés Faliraki, autóbérlés Heraklion repülőtér, autóbérlés Karpathos repülőtér, autóbérlés Kefalónia repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Gondoskodjon utazása kényelméről és legyen teljesen védve az autóbérlés során, válassza a teljes biztosítást!