Torremolinos

Torremolinos

Torremolinos népszerű tengerparti üdülőhely Spanyolország déli részén, a Costa del Sol partszakaszon. Gyönyörű tengerpartjaival és folyamatosan kellemes, napos időjárásával egy tökéletes tengerparti üdülőhely. A város Malagától 12 km, Malaga repülőtértől 8 km távolságra található.

A Calle San Miguel utca butikokkal, bárokkal, kávézókkal és éttermekkel várja a látogatókat, a 7 kilométer hosszú tengerparti sétány legfontosabb strandjai: El Bajondillo, La Carihuela, Los Álamos, Playamar, az üdülőváros nem véletlenül a Costa del Sol egyik legnépszerűbb nyaralóhelye.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye és az átvétel – leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot Torremolinos városában vagy Malaga repülőtéren.

A várost kis halászfaluként alapították, de mára az egyik legfontosabb turisztikai célponttá vált. Az évi napsütéses napok száma meghaladja a háromszázat, egész évben kellemes a klíma, a lassan mélyülő, finom homokos tengerpartja vonzza a nyaralni vágyókat. Ha több látnivalót és még több strandot szeretne felfedezni a Costa del Sol partszakaszon, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett dönteni.

Torremolinos kiváló minőségű strandokkal, változatos gasztronómiával és gazdag szabadidős tevékenységekkel várja a látogatókat. A városban található még egy Krokodilpark és Aqualand amely nagyszerű programlehetőséget kínál.

Autóbérlés Torremolinos

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Torremolinos autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Spanyolországban: