Marbella

Marbella

Marbella egy Spanyolország déli részén fekvő város. A városnak jelentős régészeti öröksége van, számos múzeum és előadótér, valamint kulturális programok, amelynek eseményei a reggae koncertektől az opera előadásokig terjednek, igen széles spektrumot kínálva az ide látogató érdeklődőknek.

Marbella óvárosa magában foglalja az ősi városfalakat és a város két történelmi külvárosát, az északra húzódó Barrio Alto-t és a keletre található Barrio Nuevo-t.

Marbella Golden Mile egy híres szakasza a községnek, ami 6,4 km hosszan nyúlik, Marbella nyugati részén kezdődik és Puerto Banúsig tart. Itt számos palotát, építményt és birtokot láthatunk, a gyönyörű természettel övezve. Marbella 27 km partvonallal rendelkezik, ami több strandnak is terepet ad, partja jellemzően homokos vagy apró kavicsos.

Több múzeuma is van, mint például a Bonsai múzeum, vagy a Mechanikai Művészeti múzeum. Továbbá az év nagyrészében különböző fesztiválok helyszínéül szolgál, mint a Bernabe-i Vásár és Fiesta, különböző zenés és sportesemények, zarándoklatok.

Autóbérlés Marbella

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Marbella autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Spanyolországban: Malaga repülőtér, Alicante repülőtér, Sevilla repülőtér