Marbella

Marbella

Marbella egy Spanyolország déli részén fekvő város. A városnak jelentős régészeti öröksége van, számos múzeum és előadótér, valamint kulturális programok, amelynek eseményei a reggae koncertektől az opera előadásokig terjednek, igen széles spektrumot kínálva az ide látogató érdeklődőknek.

Marbella óvárosa magában foglalja az ősi városfalakat és a város két történelmi külvárosát, az északra húzódó Barrio Alto-t és a keletre található Barrio Nuevo-t.

Marbella Golden Mile egy híres szakasza a községnek, ami 6,4 km hosszan nyúlik, Marbella nyugati részén kezdődik és Puerto Banúsig tart. Itt számos palotát, építményt és birtokot láthatunk, a gyönyörű természettel övezve. Marbella 27 km partvonallal rendelkezik, ami több strandnak is terepet ad, partja jellemzően homokos vagy apró kavicsos.

Több múzeuma is van, mint például a Bonsai múzeum, vagy a Mechanikai Művészeti múzeum. Továbbá az év nagyrészében különböző fesztiválok helyszínéül szolgál, mint a Bernabe-i Vásár és Fiesta, különböző zenés és sportesemények, zarándoklatok.

Ma már szinte bármelyik reptéren van lehetőségünk autóbérlésre, ezért érdemes körülnézni az interneten, és előre lefoglalni, hogy ezzel is megkönnyítsük az utazásunkat.

Autóbérlés Marbella

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Marbella autóbérlés egyszerűen.

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Spanyolországban: autóbérlés Malaga repülőtér, autóbérlés Alicante repülőtér, autóbérlés Sevilla repülőtér