Sevilla repülőtérAutóbérlés Sevilla repülőtér

Sevilla repülőtere (Seville Airport, SVQ) Spanyolország egyik legforgalmasabb légiközlekedési központja, egyúttal Nyugat-Andalúzia fő nemzetközi reptere. Sevilla belvárosától 10 kilométerre észak-keletre helyezkedik el, számos desztinációval rendelkezik Európában és Észak-Afrikában. A Ryanair egyik legfontosabb színhelye is egyben, továbbá a következő ismertebb légitársaságok találhatóak meg a Sevilla-i Nemzetközi Repülőtéren: British Airways, EasyJet, Wizz Air.

A Discover Cars lehetőséget biztosít arra, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő kölcsönözhető autót Sevilla reptéren. A keresés során a foglalási rendszer ellenőrzi a nemzetközi és a helyi autókölcsönzők árait, ezért nem szükséges minden weboldalt külön lekérdeznie, hogy a legjobb autóbérlési ajánlatot kapja, itt olyan autót bérelhet, amely megfelel az Ön elképzeléseinek.

✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ 24/7 ügyfélszolgálat ✓ Ingyenes lemondás

Andalúzia legnagyobb városa, megközelítőleg másfél millióan lakják, Spanyolország déli részén található, néhány kilométerre az Atlanti Óceántól, valamint a Gibraltári-szorostól, innen pedig szinte egy karnyújtásnyira van Észak-Afrika. 3 UNESCO világörökséggel is büszkélkedhet Sevilla: a Királyi Palota (Alcázar palace), amelyet Kasztília keresztény királyának építettek, 1181-től folyamatosan épült, mintegy 500 éven keresztül. A másik a Katedrális (Cathedral of Saint Mary of the See), ami a világ 3. legnagyobb gótikus temploma, 1401 és 1519 között épült. A harmadik pedig az Újvilági Levéltár (General Archive of the Indies), ahol értékes archív dokumentumokat tárolnak a Spanyol Birodalom történetéről.

Izgalmas történelme van a városnak, és emiatt is lehetséges, hogy olyannyira sokszínű. A Római korban alapították, volt muszlim, majd keresztény fennhatóság alatt, végül a nagy világfelfedezők nyomán (például Magellán) gazdasági központtá vált. Említésre méltó még a Városháza, ami a 16. században épült, valamint a Királyi Dohánygyár sem mindennapi látvány, egy 18. századi barokk stílusú épületben található. Folyó mentén helyezkedik el a Torre del Oro, ami egy őrtorony, ami a régi időkben védett az ellenséges hajóktól. A Palacio de San Telmo korábban egyetem, manapság az autonóm kormány székhelyéül szolgál.

Rengeteg múzeumot látogathatunk meg utunk során, mint például a Történeti Múzeum vagy a Művészetek és Hagyományok Múzeuma. Sevilla híres még a parkjairól és kertjeiről. Híres például a Mária Lujza Park vagy a Királyi Palotához tartozó kert. Továbbá még színházai is ismertek, mint például Lope de Vega, valamint zenéje, a világhírű flamenco, ami az Andalúziában élő cigányok népzenéje és táncstílusa, ami a 18-19. században alakult ki.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Sevilla repülőtér autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül. Gondoskodjon utazása kényelméről és legyen teljesen védve az autóbérlés során, válassza a teljes biztosítást!