Sarti

Sarti

A Chalkidiki régió egy remek görögországi nyaralási úti cél, amely évente több tízezer látogatót vonz. A nyaralóhely kiválasztásánál a látogatók egyaránt megtalálhatják a szép strandokat, éjszakai szórakozóhelyeket és a történelmi műemlékeket.

Sarti a Sithonia félsziget dél-keleti partján fekszik mintegy 140 km-re Thessaloniki városától. Az ősi Sarti város nevét kapta, amely valószínűleg ugyanazon a területen épült. A város neve megtalálható a Herodotus írásaiban. A Xerxes expedíciós erői látogatták meg. Az ősi Sarti az athéni szövetség tagja volt.

Tekintse meg a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatokat egy helyen és foglalja le néhány perc alatt autóját Sarti üdülőhelyen tervezett nyaralásához.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot a Thessaloniki repülőtér közelében.

Sarti csodálatos türkizkék vízzel és fehér homokkal büszkélkedhet, kék zászlós homokos strandja 3 kilométerre húzódik, a víz sekély, így ideális a gyermekek számára emellett mindenféle vízi sport is megtalálható. Az üdülőhely számos szállodával és apartmannal, valamint kisebb és olcsóbb kiadó szobákkal, valamint számos jó kempinggel rendelkezik. A város festői kikötőjében naponta kirándulásokat szerveznek az Agio Oros, Vourvourou és más helyi strandok felfedezéséhez, híresebb Sarti strandok az Armenistis, a Kavourortrypes és a Platanitsi.

Sithonia további szép strandjai a Toroni, Diaporti, Azapiko, Elia, Kalogria, Kalamitsi, Kortesa, Paradissos, Karydi, Vourvourou strandjai.

AUTÓBÉRLÉS SARTI

Tekintse meg a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatokat egy helyen és foglalja le néhány perc alatt autóját Sarti üdülőhelyre tervezett nyaralásához.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Görögországban: Korfu repülőtér, Sidari, Faliraki, Karpathos repülőtér, Athén repülőtér