Tenerife repülőtérAutóbérlés Tenerife repülőtér

Tenerifén repülőtér a sziget északi és déli részén található.

Tenerife Sur, azaz a Reina Sofia Airport Tenerife (TFS) esik közelebb a turisták által kedvelt partszakaszokhoz, a Playa de Las Americashoz, Playa de Los Cristianoshoz és Costa Adejéhez. A legtöbb fapados járat is ide érkezik, Budapestről a WizzAirnek van közvetlen járata Tenerife repülőtérre.

Tenerife északi repülőtere, a Los Rodeos Airport, a régi főváros, San Cristóbal de La Laguna mellett található és főként Spanyolországból érkeznek ide járatok.

Tenerife repülőtér (ami délen található) kb. 15 km-re fekszik a legközelebbi üdülő övezettől, a már említett Los Cristianostól és Costa Adeje-től. Ez az út kocsival kb. 15 perc alatt tehető meg.

Tenerife egy rendkívül sokszínű sziget, ahol egyaránt lehet pihenni és napozni a gyönyörű, fekete homokos strandokon és kirándulni a zöldellő északi hegyekben, gyönyörködni a végtelenül, mélykék óceánban és elveszni a napfelkeltében a sziget és egyben Spanyolország legmagasabb csúcsán, a Teide vulkán tetején, 3718 méteren.

Tenerifén annyi a látnivaló és program lehetőség, hogy szinte képtelenség akár 7 nap alatt is mindent végigjárni. Mivel a szigeten a tömegközlekedés nem igazán sűrű, ritkán járnak a buszok és sokat kell várni a csatlakozásokra, érdemes autót béreli. Autóval kényelmesen bejárhatjuk az egész szigetet és rengeteg időt spórolunk, sokkal több látnivalóra jut időnk!

Tenerife néhány gyönyörű látnivalója:

🟠 Teide vulkán
🟠 Los Gigantes – óriás sziklák, amik az óceánból a legszebbek; itt érdemes befizetni bálna és delfin néző túrára
🟠 Masca – egy meredek kanyon, ahol fentről lehet lefelé túrázni egészen az óceánpartig
🟠 Montana Roja – vörös sziklahegy
🟠 Parque Rural de Teno – különleges táj, hegyszorosokkal és szűk völgyekkel
🟠 San Cristobal de la Laguna (régi főváros)
🟠 Anaga-hegység és a Parque Natural de Anaga
🟠 Playa de Benijo – gyönyörű strand, az égigérő sziklák tövében, a sziget északi részén
🟠 Barranco del Infierno – hihetetlen szépségű, harapnivalón zöld táj patakokkal és vízesésekkel

Tenerifén igen közkedvelt a Siam Park, ami egy elképesztő csúszdapark, illetve a
Loro Parque. Utóbbi gyakorlatilag egy állatpark, ahol különböző showműsorokat lehet megtekinteni. Láthatsz is gyilkosbálnát, delfint, fókát, papagájt.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Tenerife repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek: autóbérlés Madeira repülőtér, autóbérlés Mallorca repülőtér, autóbérlés Menorca repülőtér, autóbérlés Fuerteventura repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül. Tenerife autóbérlés árak