Benidorm

Benidorm

Benidorm Spanyolország egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelye a Földközi-tenger nyugati partján. A híres Costa Blanca mentén elhelyezkedő város az 1960-as években egy kis halászfaluból vált nemzetközi üdülővárossá. Egész évben tökéletes időjárásával, hosszú, homokos strandjaival és pezsgő éjszakai életével Benidormban minden megvan, amit az ember egy nyaralás során kívánhat.

Benidorm hat kilométernyi gyönyörű homokos stranddal rendelkezik, amelyek tisztaságáért és minőségéért kiérdemelte az EU kék zászlós minősítést. A főszezonban Benidormban több hónapig tartó hatalmas fesztivál hangulat jellemző, de a szezonon kívüli időszak meglehetősen csendes. A több száz étterem és bár, a város négy nagy vidámparkja és szabadtéri tevékenységek sokasága biztosítja, hogy ezeket a hónapokat is sok szórakozással és pihenéssel töltsük. Benidorm jó kiindulópont lehet a Costa Blanca régió környékének felfedezéséhez is.

Az olyan közeli városok, mint Alicante, Murcia és Valencia is könnyen megközelíthetőek. A legtöbb nemzetközi utazó, aki Costa Blancát szeretné felfedezni, a szomszédos Alicante repülőterére érkezik, amely közel van Benidorm üdülővárosához. A reptéri buszjáratok egész évben éjjel-nappal közlekednek, de ha előre foglal bérelt autót, még könnyebbé teheti utazását és a Costa Blanca felfedezését.

Autóbérlés Benidorm

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Benidorm autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Spanyolországban: