Kassandra-félsziget

Kassandra-félsziget

A Kassandra egy félsziget és egy község Chalkidikiben, Görögországban, az Égei-tengerrel határoltan. A félsziget a 20. század második felében indult fejlődésnek, innentől kezdve már a turisták egyik kedvenc desztinációjává vált.

Több látnivalóval is szolgál a félsziget, így megemlíthetjük Afytosban a Folklór Múzeumot vagy a Szent Demetrius templomot, a település a mezőgazdaságáról is ismert. Paliouri nevezetessége, hogy itt volt annak idején az ősi Theramvos városa, amely a római időkig fennmaradt. Polychrono településen szintén találkozhatunk római kori látnivalókkal.

A félszigeten lévő települések erőssége továbbá a gyönyörű tengerpartjaiban és mediterrán hangulatában érhető tetten, érdemes tehát ellátogatni ide.

Tekintse meg a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatokat egy helyen és foglalja le néhány perc alatt autóját a Kassandra félsziget üdülőhelyein tervezett nyaralásához.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot a Thessaloniki repülőtér közelében.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Görögországban: Korfu repülőtér, Heraklion repülőtér, Karpathos repülőtér, Athén repülőtér, Kefalónia repülőtér