Róma Fiumicino repülőtérAutóbérlés Róma Fiumicino repülőtér

A Róma Fiumicino repülőtér a tengerpart mellett fekszik, Rómától 32 km-re. Olaszország legforgalmasabb reptere Leonardo da Vinci-ről kapta a nevét és évente 35. millió utas fordul meg itt.

Ez a távolság bérelt autóval – a közlekedés függvényében – kb. 50 perc alatt tehető meg. Elsősorban azok számára javasoljuk, hogy autóval utazzanak Rómába, akik a városon kívüli látnivalókra is kíváncsiak. Rómában ugyanis sok a dugó és bizonyos helyekre nem lehet autóval behajtani.

Róma és Róma környékének fő látnivalóiról a Róma Ciampino repülőtér oldalon olvashat, ezért most ajánlunk néhány kevésbé ismert látnivalót és programlehetőséget:

🟠 Katakombák: 54 katakombában összesen 7 millió sírt találtak, a föld alatti útvesztő falaira pedig képeket, freskókat festettek az egykor itt élő keresztények, akik az üldözés elől menekültek a föld alá.

🟠 Strandolás: Rómától nem is olyan messze találunk kellemes strandokat, ahol szezonban éjszakai bárok várnak minket. Ilyen a Fregene, a különlegesen tiszta (úgynevezett kék zászlóval rendelkező partok), mint a Sperlonga, a Sabaudia vagy a hosszú, homokos fövenyes Civitavecchia.

🟠 A római opera: Teatro dell’Opera di Roma; állítólag a világon az egyik legjobb akusztikával rendelkező operaháza.

🟠 +1 Kirándulás Pompeii-be, amit egykor a Vezúv kitörése pusztított el, ma az UNESCO Világörökség része. Pompei Rómától bérelt autóval 2.5-3 óra alatt közelíthető meg, ezért érdemes korán indulni, esetleg 1 éjszakát itt megszállni. Így nem csak Rómát, de Nápolyt is felfedezhetjük! Ha 4-5 napra érkezik Rómába, 1.5 napot megéri rászánni erre a programra.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Róma Fiumicino repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek Görögországban: autóbérlés Róma Ciampino repülőtér, autóbérlés Bologna repülőtér, autóbérlés Milánó Malpensa repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.