Brindisi repülőtérAutóbérlés Brindisi repülőtér

Brindisi repülőtér, teljes nevén Brindisi-Casalei repülőtér az olasz csizma sarkán fekvő kikötőváros nemzetközi reptere. Brindisi repülőtér csupán 6 km-re fekszik a Puglia tartományban fekvő várostól, ezért a történelmi városközpontot és az üdülőhelyek is gyorsan megközelíthetőek autóval.

Brindisi az olasz történelem egyik jelentős települése, többek között itt végződik a régi hadi út, a Via Appia. Végpontját a városközpontban oszlopokkal jelölték ki. Egyébként az olasz vezetés szeretné felújítani és visszahozni a köztudatba a nevezetes utat, ami több 100 km hosszan kanyarog Itáliában.

Brindisi egy 80.000 fős tipikus, élettel teli délolasz város, a történelemről mesélő fantasztikusan díszített épületekkel, erkélyekkel, ablakokkal, kanyargó köves utcákkal, rengeteg templommal, várral, kikötővel és természetesen strandokkal. A fürdőzést színesíthetjük vitorlázással és búvárkodással is.

Brindisi strandjai:

🟠 Torre Guaceto (Brindisi) (sziklás part, de van felszerelt szakasza is)
🟠 Torre Pozzelle (Ostuni)

Érdemes bejárni Puglia tartomány többi vízpartját is, ugyanis rengeteg gyönyörű kavicsos és sziklás partok, kék öböl és barlang található a környéken. Ezért érdemes autót bérelni és bejárni Lecce környékének hófehér öbleit, vadregényes partjait és díjnyertes strandjait. Otrantó kristálytiszta vize és Gallipoli természeti csodái megérnek egy látogatást.

Brindisi látnivalói:

🟠 San Pietro degli Schiavoni Régészeti Park
🟠 sváb kastélyok
🟠 aragóniai kastély, ami egy kis szigeten áll
🟠 római oszlopok
🟠 Granafei-Nervegna és Montenegró palotái
🟠 katedrális
🟠 San Benedetto-templom
🟠 Szűzanya-templom Casale
🟠 Tancredi-kút
🟠 az olasz tengerész emlékműve.
🟠 templomosok kapuja
🟠 Régészeti Múzeum
🟠 Szent János templom (Sepolcro)
🟠 Verdi Operaház modern épülete

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Brindisi repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek: autóbérlés Catania repülőtér, autóbérlés Bari repülőtér, autóbérlés Lamezia Terme repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.