Milánó Malpensa repülőtérAutóbérlés Milánó Malpensa repülőtér

Milánó Malpensa repülőtér (MXP) 55 km-re fekszik a városközponttól, ahova autóval kb. 50 perc alatt lehet eljutni. A reptér 2 terminálján több mint két tucat társaságtól tudunk autót bérelni.

Milánó Malpensa repülőtér 2022-ben a 21. legforgalmasabb légi kikötő volt Európában (a korábbi években is a 21-25. helyet foglalta el).

Milánó környékén rengeteg szép látnivaló található, ahová bérelt autóval kényelmesen juthatunk el. A festői Comói-tó például éppen olyan távolságra fekszik Milano Malpensa repülőtértől, mint Milánó, ezért akár az első éjszakát a gyönyörű tó egyik kényelmes szállodájában is tölthetjük.

Látnivalók Milánó környékén:

🟠 A Comói-tó mellett érdemes 2-3 napot is eltölteni. Como városában felmehetünk felvonóval a kilátóba, sétálhatunk a tóparton, ahol a csodaszép villák némelyikét belülről is megnézhetjük. Áthajókázhatunk egy mesebeli kis szigetre a tó közepén, ahol egy helyes kis falu is épült és ahol a legjobb olasz ételeket is italokat fogyaszthatjuk.

🟠 Bergamo városa szűk, tekergő utcáival pontosan azt az olaszos hangulatot árasztja, amire vágyunk. Érdemes utazni a 100 éves felvonóval, amiről gyönyörű kilátás nyílik a városra.

🟠 Lugano Svájcban fekszik, az elképesztő szépségű Luganói-tó partján. Milánó Malpensa repülőtértől kb. 1 óra alatt, Milánóból 1 ¼ óra alatt juthatunk ide bérelt autónkkal. A kisváros éppen elegendő programot kínál 1 napra. Ha pazar panorámát szeretnénk látni, utazzunk fel a Monte Bré (925 méter), illetve a Monte San Salvatore (915 méter) hegyekre.

Ha Milánóba is beutazunk, mindenképpen nézzük meg a híres dómot (Duomo di Milano), az üvegkupolával borított és mozaikkal díszített fedett sétálóutcát (Galleria Vittorio Emanuele II), a Sant’Ambrogio bazilikát, a Leonardo da Vinci Múzeumot és végül a Naviglit. A Navigli egy csatorna köré épült negyed, ami teli van éttermekkel, kávézókkal, boltokkal.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Milánó Malpensa repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek: autóbérlés Bergamo repülőtér, autóbérlés Cagliari repülőtér, autóbérlés Róma Ciampino repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.