Civitavecchia-kikötő

Civitavecchia-kikötő

Civitavecchia kikötője, más néven “Róma kikötője” Olaszország fővárosa, Róma mellett található. Fontos csomópont az olaszországi tengeri közlekedésben, az szállítmányozásban és az utasforgalom számára egyaránt. A “tengeri gyorsforgalmi utak” része több mediterrán kikötőhöz kapcsolódik, és az olasz szárazföld és Szardínia között az egyik fő összeköttetést képviseli.

Róma a világ egyik legfontosabb turisztikai célpontja, régészeti és művészeti kincseinek felbecsülhetetlen értéke, valamint egyedülálló hagyományai varázsa, panorámás kilátásai és fensége miatt. A legjelentősebb erőforrások közé tartozik a sok múzeum, többek között a legismertebbek a Musei Capitolini, vagyis a Capitolium, továbbá a Vatikáni Múzeumok és a Galleria Borghese és sok más, amelyek a modern és a kortárs művészet iránt érdeklődnek nyújtanak felejthetetlen élményt. De ezek mellett számtalan szökőkutat, templomot, palotát, történelmi épületet, a római fórum műemlékeit és romjait, valamint katakombákat látogathatunk meg. És ha már Rómában vagyunk, a Vatikánvárost sem szabad kihagyni, hiszen a világon ritkaságszámba menő “állam az államban” látható.

Autóbérlés Civitavecchia

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Civitavecchia autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Olaszországban: