Ponta Delgada repülőtérAutóbérlés Ponta Delgada repülőtér

A Ponta Delgada repülőtér, más néven II. János Pál Repülőtér az Azori-szigetek legforgalmasabb reptere, európai desztinációkon kívül Észak-Amerikába is üzemeltet járatokat. A város központja a repülőtérről 3 kilométerre távolságra található.

Ponta Delgada az Azori-szigetek fővárosa Portugáliában. A város São Miguel szigetén a déli parton, a szigetcsoport legnagyobb tagján fekszik, szubtrópusi klíma van. Számos népszerű túraútvonal található a szigeten, amelyek nagyszerű programlehetőséget kínálnak.

A 25000 lakosú város jelentős kikötővel rendelkezik, főbb látnivalók: Praca Goncalo Velho Cabral a város főtere, Sao Sebastiao templom, Carlos Machado múzeum, Sao Bras erőd, Delfin és bálna néző kirándulások, Fürdőzés a vulkanikus fürdőkben. A természet kedvelők megtalálják a számításaikat, hiszen az Azori-szigetek látnivalóinak nagy része a természethez kapcsolódik.

✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ 24/7 ügyfélszolgálat ✓ Ingyenes lemondás

Az Atlanti-óceán közepén fekvő szigetcsoport Portugália része, három szigetcsoportból áll, a nyugati részén található Corvo és Flores, középen Faial, Pico, São Jorge, Graciosa és Terceira, míg keleten São Miguel és Santa Maria. Sao Miguel a szigetek közül a legnagyobb és az egyik legváltozatosabb: túrák, termál fürdők, strandok, tea ültetvény, városok, kráterek, vízesések várják a szigetre látogatókat.

A sziget nyugati részén találjuk az egyik fő látnivalót a Sete Cidadest, a tavakat körülvevő hegyeket gyakran sűrű felhő borítja, ezért érdemes az indulás előtt előre tájékozódni az időjárásról.

A DiscoverCars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Ponta Delgada repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek Portugáliában: autóbérlés Funchal repülőtér, autóbérlés Lisszabon repülőtér, autóbérlés Faro repülőtér, autóbérlés Porto repülőtér, autóbérlés Lanzarote repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül. Gondoskodjon utazása kényelméről és legyen teljesen védve az autóbérlés során, válassza a teljes biztosítást!