Eindhoven repülőtérAutóbérlés Eindhoven repülőtér

A repülőtér Eindhoven városától nyugatra 7,5 km távolságra található, amely az amszterdami után a második legnagyobb Hollandiában. Az A2-es autópálya összeköttetéssel rendelkezik Hollandia számos nagyobb városával, így könnyen elérhető autóval: Amszterdam 120 km, Rotterdam 115 km, Utrecht 90 km, Maastricht 80 km. A több mint 200 ezer lakosú Eindhoven Hollandia ötödik legnagyobb városa.

A reptér a diszkont légitársaságok számára kiemelt repülőtér, de olyan nagyobb légitársaságok is használják, mint például a KLM, Air France. Közvetlen járatok vannak Párizsba, Londonba, Barcelonába, Rómába, Milánóba, Pisába, Dublinba, Isztambulba és sok más kedveslt európai üdülőhelyhez.

A Discover Cars egyszerű kereséssel, az átvétel helye és az átvétel – leadás dátumainak megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot Korfu reptéren. Az egyszerű foglalási rendszer segítségével könnyedén kiválaszthatja az elképzeléseinek megfelelő bérautót, érdemes előre megismerni és összehasonlítani a lehetőségeket.

A város egy európai technológiai központ, egyetemekkel és számos technológiai céggel büszkélkedhet. Legjelentősebb vállalata az 1891-ben alapított Philips, amely nagymértékben járult hozzá a város fejlődéséhez.

Ha először utazik egy holland városban, akkor legyen körültekintő a kerékpárosokkal, mert a legtöbb esetben nekik van elsőbbségük. Bérelt autóval könnyen bejárhatja a legfontosabb látnivalókat, ás felfedezheti a régió többi részét.

A város számos kulturális látnivalónak ad otthont, rengeteg múzeum és művészeti galéria található a város egész területén, ezek közül: Van Abbe Múzeum, Eindhoven Múzeum, Philips Múzeum, DAF Múzeum, Szent Katalin templom, Van Gogh falu, Nuenen, Genneper Parken és a Stadswandelpark, Philips stadion.

Tekintse meg a legkedvezőbb autóbérlési ajánlatokat egy helyen és foglalja le néhány perc alatt autóját Eindhoven repülőtér autóbérlés egyszerűen, válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül!

További átvételi helyek Hollandiában: Amszterdam repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.