Dortmund repülőtérAutóbérlés Dortmund repülőtér

A Dortmund repülőtér (DTM) Észak-Rajna-Vesztfália egyik legnagyobb repülőtere, amely évente több mint 2 millió utast szolgál ki. A repülőtérről számos nemzetközi úti cél is elérhető, és csomópontként működik több fapados légitársaság számára, mint pl. Eurowings, Wizzair, Easyjet, Ryanair.

A Discover Cars lehetőséget kínál arra, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő kölcsönözhető autót a Dortmundi reptéren. A keresés során a foglalási rendszer ellenőrzi a nemzetközi és a helyi autókölcsönzők árait, ezért nem szükséges minden weboldalt külön lekérdeznie, hogy a legjobb autóbérlési ajánlatot kapja, itt olyan autót bérelhet, amely megfelel az Ön elképzeléseinek.

A Discover Cars egyszerű kereséssel segít megtalálni a legkeresettebb autóbérlési ajánlatokat a Dortmundi repülőtéren.

✓ Nincsenek rejtett költségek
✓ 24/7 ügyfélszolgálat
✓ Ingyenes lemondás

A repülőtér mindössze 10 km távolságra keletre fekszik a várostól, így könnyen megközelíthető. A reptér két autópálya közvetlen közelében helyezkedik el, így gyors és kényelmes összeköttetést biztosít a közeli városokhoz, mint Köln, Düsseldorf, Duisburg, Münster vagy Bielefeld.

Dortmund a Ruhr-vidék legnagyobb városa Észak-Rajna-Vesztfália tartományban fekszik, számos kulturális látnivalót kínáló modern metropolisz. Annak ellenére, hogy ipari város, a látogatók nagy zöld területeket fedezhetnek fel.

A város már régóta Németország szén- és acéliparának központja, ezt az örökséget számos múzeumban és látnivalóban viszont láthatjuk. Dortmund óvárosának központja a Régi Piactér és a Régi Városháza, a város főbb látnivalói: Dellwig ház, Zollern szénbánya, Szent Reinold-templom, Westfalenpark a város egyik legnagyobb és legnépszerűbb zöldövezete, melynek egyik érdekessége a Florian-torony. A város labdarúgó csapatáról is híres, a Borussia Dortmundot 1909-ben alapították.

További átvételi helyszínek Németországban: autóbérlés München repülőtér, autóbérlés Berlin Brandenburg repülőtér, autóbérlés Frankfurt repülőtér, autóbérlés Stuttgart repülőtér

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most, Dortmund repülőtér autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül. Gondoskodjon utazása kényelméről és legyen teljesen védve az autóbérlés során, válassza a teljes biztosítást!