Castellon

Castellon

Castellón egy spanyol tartomány, az ország északkeleti részén fekszik, fővárosa Castellón de la Plana. A legközelebbi ismert nagyváros Valencia.

A tartomány bővelkedik természeti szépségekben, illetve Spanyolország legtöbb heggyel borított tája, ezért a túrázás és extrém sportok rajongói biztosan nem fognak unatkozni.

Castellón jelenleg még nem került rá a turisták térképére, ezért viszonylag nyugalmas, a nagy tömeget és magas árakat kerülők kedvelni fogják. Cserébe be kell vetni acitivity-tudásunk, mivel a helyiek nem beszélnek angolul, ellenben rendkívül kedvesek.

Castellón tartományban szép és tiszta strandokat és sok érdekes látnivalót találni. A tartomány bejárásához, és különösen a kisebb hegyi falvak megközelítéséhez érdemes autót bérelni.

Castellón tartomány látnivalói:

🟠 Peñíscola, Spanyolország kiemelkedő szépségű városkája, fallal körülvett óvárossal
🟠 500 sziklamenedék, ami UNESCO világörökségi helyszín
🟠 La Vall d’Uxó városka lenyűgöző természeti szépsége, a San Jose föld alatti barlang, ami kajakkal közelíthető meg
🟠 Morella középkori városka, várral, akvadukttal
🟠 Costa del Azahar (narancsvirág part) túraútjai
🟠 Strandok, pl. Costa del Azahar (vagy Costa dels Tarongers) , Playa el Gurugú, Playa del Pinar, illetve a vulkanikus szigetek a tenger alatt
🟠 Gyógyfürdők Villavieja-ban, és Montanejosban.
🟠 Hangulatos hegyi falvak: Ares del Maestre, Villahermosa del Río, Villafamés és Segorbe

A tartomány székhelye, Castellón de la Plana nem tartogat rengeteg látnivalót, azonban bővelkedik remek éttermekben, ezért itt megkóstolhatjuk a helyi ételeket.

Extrém sportok, amiket ki lehet próbálni Castellónban: siklóernyőzés, kanyonozás, hegymászás, hegyikerékpározás, búvárkodás

Autóbérlés Castellon, Valencia

Ha több látnivalót és még több strandot szeretne felfedezni Kréta szigetén, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett döntenie.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot Castellon városában.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

Látogasson el Castellonba, és fedezzen fel minél több látnivalót bérelt autóval.

További átvételi helyszínek Spanyolországban: