Ayia Napa

Ayia Napa

Ayia Napa Ciprus déli partjának keleti részén található. Az üdülőhely strandjaiban igen gazdag, mivel huszonhét stranddal rendelkezik.

Egyik ismertetőjele a középkori kolostor, valamint a Makronissos-sírok, mely egy régészeti lelőhely. A látnivalók között találhatunk két tengeri múzeumot is: a Tornaritis-Pierides Tengeri Múzeumot és a Thalassa Agia Napa Városi Múzeumot.

Az egyik leghíresebb az Ayia Napa szoborpark. Ez a park ugyanis több mint 200 szobrot tartalmaz. Itt található meg az Ayia Napa sellője, amely az Ayia Napa kikötőjénél látható. A sellőt a Nobel-díjas költő, George Seferis versei és Nagy Sándor alakja ihlette, mivel a legenda szerint Nagy Sándor nővére volt a sellő.

Szintén figyelemre méltó a Kaktuszpark. Itt több mint 10.000 kaktusz és dísznövény tekinthető meg. A Kaktuszpark a szoborpark mellett található, önkéntes munkával jött létre.

Érdekesség lehet még a Cape Greco Környezetvédelmi és Oktatási Központ, amely tájékoztatást és oktatást nyújt a Cape Greco Nemzeti Parkról.

A nyaralásunk alatt kiváló lehetőség egy autó foglalása, hiszen így egyszerűbben és kényelmesebben tudunk közlekedni, és több mindent megnézhetünk, még több élményben lehet részünk a Cipruson töltött idő alatt.

Autóbérlés Ayia Napa

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Ayia Napa autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

Átvételi helyszínek Cipruson: autóbérlés Larnaca repülőtér

Átvételi helyszínek Görögországban: Thessaloniki repülőtér, Heraklion repülőtér, Athén repülőtér, Korfu repülőtér, Faliraki, Rethymno, Sidari