Zöld Kanyon

Zöld Kanyon

A Köprülü-Kanyon, vagy más néven Zöld Kanyon egyben kanyon és nemzeti park a törökországi Antalya tartományban. A 366 km2-nyi területet az 1970-es években alakította ki Nemzeti Parkká az Erdészeti Minisztérium.

A kanyon néhol 400 m mély, és 14 km-re húzódik a Köprü folyó mentén. A pihenőhelyen haléttermek találhatóak; igazán híres, finom és friss pisztráng különlegességekkel találkozhatunk.

A római korban létrehozott Oluklu-híd (Olukluköprü) és a Bugrum-híd is szép látványt nyújtanak, ezek a Kocadere-patak mentén találhatóak meg. A növény- és állatvilágban gazdag, vad szépségéről híres park 92 km-re fekszik Antalyától. Antalyától északkeletre, a Side úton lehet eljutni, ahol a lehajtón Taşağıl és Beşkonak felé kell venni az irányt, hogy elérje a Köprülü Canyon Nemzeti Parkot. Körkörös, festői útvonal keresztezi, kiterjedt erdőkön és vízeséseken át, mesés tájakon át vezet utunk a Nemzeti Parkba, a Zöld Kanyonba, és e természetvédelmi helyen további gyönyörű természeti látványossággal találkozhatunk.

Autóbérlés Antalya repülőtér

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Antalya autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Törökországban: