Antalya repülőtérAutóbérlés Antalya repülőtér

Antalyaban található Törökország egyik legforgalmasabb nemzetközi reptere, az Antalya Airport, török neve Antalya Havalimanı, nemzetközi rövidítése AYT. Antalya belvárosától északkeletre található 13 kilométer távolságra, különösen a nyári szezon a legforgalmasabb időszak a mediterrán éghajlatnak és a gyönyörű tájnak köszönhetően. Törökország harmadik legforgalmasabb desztinációja, számos ismert légitársaság érhető el: Austrian Airlines, British Airways, EasyJet, Lufthansa.

Antalya Törökország 5. legnépesebb városa, ahol több mint 1 millióan élnek, a török Riviérán helyezkedik el. Kaleici városrésznek hívják a belvárost. Történelmét tekintve gazdag múlttal rendelkezik, ennek egyik ékes bizonyítéka a Hadrianus-kapu amely a 2. században épült, de számtalan történelmi látványosság fogad minket a városban. A Hıdırlık Torony a régi időkben tájékozódásra szolgált, találkozhatunk több minarettel is, mint a Kesik, és a Yivli, valamint a 19. században épült İskele mecset.

A Discover Cars egyszerű kereséssel segít megtalálni a legkeresettebb autóbérlési ajánlatokat az antalyai repülőtéren.

✓ Nincsenek rejtett költségek
✓ 24/7 ügyfélszolgálat
✓ Ingyenes lemondás

Fő látnivalók között tartjuk számon a Karaalioglu Parkot, amely szinte közvetlen a tenger mellett helyezkedik el. Az elmúlt években épült Tünektepe kötélpálya különösen izgalmas látképet nyújthat számunkra a tengerre és a városra, lift viszi fel a látogatókat a fenyőerdővel borított Tünektepe hegyre, ami több mint 600 méter magas. .

A Düden vízesést is érdemes meglátogatni, amely 10 kilométer távolságra helyezkedik el a várostól, és egy gyönyörű park része. Amennyiben nem szeretnénk kihagyni a múzeumokat, úgy érdemes felkeresni az Antalya Régészeti Múzeumot, valamint az Atatürk Múzeumot. Fesztiválokban is bővelkedik a város: film fesztivál, folk zenei fesztivál, opera és balett fesztivál. Az igazán mediterrán hangulatot az Antalya Aquarium, valamint a Konyaaltı Beach hozza el számunkra. Ez utóbbi a környék legnépszerűbb partja, ahol érdemes megmártózni a homokos tengerparttal borított fodrozódó kék tengerben.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő kölcsönözhető autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben.

A keresés során a foglalási rendszer ellenőrzi a nemzetközi és a helyi autókölcsönzők árait, így nem szükséges minden weboldalt külön lekérdeznie, hogy a legjobb autóbérlési ajánlatot kapja. Olyan autót bérelhet, amely megfelel az Ön elképzeléseinek. Antalya repülőtéri autóbérlés egyszerűen.

autóbérlés Alanya repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.