Nizza repülőtérAutóbérlés Nizza repülőtér

A Nizzai Nemzetközi Repülőtér franciául Nice Côte d’Azur Airport (NCE) egészen közel található Nizza belvárosához, mindösszesen 7 kilométer távolságra, délnyugat irányában. Ez a harmadik legforgalmasabb repülőtér az országban, az Air France és az EasyJet fontos bázisa. Három terminálja van. Az említett légitársaságok mellett még fontos szerepet tölt be például a British Airways, a Ryanair és a Wizz Air.

A DiscoverCars lehetőséget biztosít arra, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő kölcsönözhető autót Nizza reptéren. A keresés során a foglalási rendszer ellenőrzi a nemzetközi és a helyi autókölcsönzők árait, ezért nem szükséges minden weboldalt külön lekérdeznie, hogy a legjobb autóbérlési ajánlatot kapja, itt olyan autót bérelhet, amely megfelel az Ön elképzeléseinek.

✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ 24/7 ügyfélszolgálat ✓ Ingyenes lemondás

Nizza-t agglomerációjával együtt nézve megközelítőleg egy millión lakják, így az egyik legmeghatározóbb francia városról van szó, ami a riviéra egyik legismertebb, és a turisták által kedvelt úti cél, közvetlenül a Földközi-tenger mellett helyezkedik el, az Alpok lábánál, földrajzát tekintve ezért egzotikus helynek számít. Mindösszesen 13 kilométerre találhatjuk Monacót, és 30 kilométerre a francia-olasz határt.

Látnivalókban gazdag, hiszen nem csak természeti adottságai, hanem híres épületei, parkjai és múzeumai garantált aktív programot biztosítanak. Elsőként egy ismert sétányt, a Promenade des Anglais-t, vagyis angol sétányt érdemes megemlíteni. A tengerparton vezet végig minket, 7 kilométeren keresztül, és olyan épületekkel találkozhatunk sétánk során, mint a Palais de la Méditerranée színház, a Villa Masséna palota, vagy a Le Negresco, ami egy híres luxushotel. A Promenade des Anglais érdekessége, hogy ezen a sétányon eljuthatunk egészen a repülőtérig.

Ha már Nizza, akkor feltétlenül tekintsük meg a Nizzai Operát (franciául: Opéra de Nice), ami a 19. században épült, és mai napig koncertek és előadások színhelyéül szolgál. A Vieille Ville, vagyis az Óváros kis utcácskáiba is érdemes lehet betévedni, itt ugyanis a Cours Saleya-ba nézhetünk be, ez egy ismert szabadtéren álló virág, zöldség és gyümölcspiac. A Colline du Château-t, magyarul Kastélyhegyet, mindenképpen látogassuk meg, ez a park csodálatos kilátást nyújt a városra. A művészetek kedvelőinek pedig kihagyhatatlan a Musée d’art Moderne et d’Art Contemporain, vagyis a Modern és Kortárs Művészeti Múzeum, valamint a Szent Nicolas Katedrális, ami egy gyönyörű ortodox templom.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Nizza repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További helyszínek Franciaországban: autóbérlés Marseille repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.