Nápolyi kikötő

Nápolyi kikötő

A nápolyi kikötő az egyik legnagyobb olasz tengeri kikötő és az egyik legnagyobb tengeri kikötő a Földközi-tenger medencéjében. Nápoly központjában található, nagyon közel a Piazza Municipio központhoz, a Piazza Garibaldi közelében, és körülbelül 15 km-re a Nápolyi repülőtértől.

Nápoly Olaszország egyik legnagyobb városa. Számos lehetőségünk adódik, hogy a kikötő mellett felfedezzük a város más látványosságait, nevezetességeit. Nápoly kapcsán fontos megjegyezni a művészetét, az irodalmát, a színházi életét, a zenei világát, a fesztiválokat, valamint ne felejtsük el a gasztronómiát sem.

Számos UNESCO világörökségi kincset rejt magában. Ilyen a Caserta Palota, Pompeii, Herculaneum. Ezek mellett sok parkot, teret, építményt, múzeumot, templomot csodálhatunk meg városi sétánk során. Említésre méltó a Királyi Palota és a Castel dell’Ovo. A Capodimonte Palota Múzeuma is ismert, valamint érdekes lehet még a Nemzeti Archeológiai Múzeum. Vallási helyekből is bőven láthatunk, mint például a Nápolyi Katedrális és a Girolamini templom.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Nápoly autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

Átvételi helyszínek Olaszországban: Nápoly repülőtér, Catania repülőtér, Palermo repülőtér