Rafina kikötő

Rafina kikötő

Rafina külvárosi kikötőváros Attika keleti partjánál, Görögországban. Rafina az Égei-tenger partján fekszik, keletre a Penteli-hegységtől és északkeletre a Mesogaia síkságtól. 5 km-re északra fekszik Artemidától, 7 km-re délre Nea Makritól és 25 km-re keletre Athén városközpontjától. Gazdag földrajzi sokszínűség veszi körül a kikötővárost, jó kiindulási pontja lehet több város és görög helyszín felkutatására.

Az elmúlt években a város jelentősen fejlődött. Lakossága eléri a 12.000 főt, a nyár folyamán pedig ennek a többszörösét is, köszönhetően annak, hogy kedvelt turisztikai célpont Rafina. A nyár folyamán számos rendezvényen vesznek részt a városban, mint például az “augusztusi hold”, amely augusztusban kerül megrendezésre, amikor augusztus utolsó teliholdja következik be. Ezen a napon sok zenész gyűlik össze a Szent Nikolaos templom előtt, és énekelnek dalokat a holdról.

Olyan kellemes partjai vannak a városnak, amiket érdemes meglátogatni, mint például a Paralia Kokkino Limanaki és a Marikes Beach.

Autóbérlés Rafina kikötő

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Athén autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Olaszországban: autóbérlés Nápoly repülőtér, autóbérlés Bari repülőtér, autóbérlés Bologna repülőtér