Mini Európa Park

Mini Európa Park

A Mini Európa egy miniatűr park Bruparckban, az Atomium lábánál, Brüsszelben, Belgiumban található. A Mini Európa 1:25-ös méretarányban prezentálja az Európai Unió fontosabb építményeit és intézményeit. Nagyjából 80 város és 350 épület képviselteti magát. A Mini Európa évente 350.000 látogatót vonz, forgalma 4 millió euró körül mozog, tehát nagyon látogatott és népszerű helyről van szó.

A park olyan modelleket tartalmaz, mint a vonatok, malmok, a kitörő Vezúv és a felvonók. Útmutató ismerteti az összes műemléket. A látogatás végén a Spirit of Europe kiállítás interaktív áttekintést nyújt az Európai Unióról multimédia játékok formájában.

A park 24.000 m2-re épül. A kezdeti beruházás 10 millió euró volt 1989-ben, akkori belga herceg, Fülöp beiktatásakor.

Olyan modelleket tartalmaz, mint a magyar Széchenyi Fürdő, az ír Rock of Cashel, a német Brandenburgi Kapu, a francia Eiffel-torony és a Notre Dame, a portugál Belém-torony, a spanyol Plaza de Toros, a brit Big Ben, a görög Akropolisz, valamint az olasz Trevi kút.

Autóbérlés Brüsszel

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Brüsszel autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek: Amszterdam repülőtér, Eindhoven repülőtér