Melissani barlang

Melissani barlang

A Melissani-barlang vagy másik ismert neve a Melissani-tó Kefalonia szigetén található Görögországban, mintegy 5 km távolságra Agia Effimia településtől délkeletre, Argostolitól északkeletre és Porostól északnyugatra. A Jón-tenger öleli körül és az Ithaca-szoros is közel található.

Érdekessége, hogy erdők veszik körül a barlangot, és a hegy lejtője nyugatra található. A barlang közelében található parkoló, így autóval kényelmesen megközelíthető, ugyanis szinte a főúthoz közel esik a barlang. Különlegessége pedig abban rejlik, hogy a vize olyan tiszta, hogy a csónakok úgy néznek ki, mintha a levegőben lebegnének, ez tehát nem mindennapi látványt nyújt az erre látogatóknak. A tó alján kövek találhatóak, mely a víz tisztasága miatt kiviláglik.

Másik szépsége a Nap beesési szöge, ugyanis gyönyörűen megvilágítja a nap egy szakában a barlangot, és az abban lévő kristálytiszta vizet. Fantasztikus látványt nyújt, nem mindennapi élményt okozva, ezért is különösen megéri Görögország eme gyöngyszem-szigetére elutazni.

Autóbérlés Kefalónia

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Kefalónia sziget autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek: autóbérlés Kefalónia repülőtér, autóbérlés Lefkada, autóbérlés Zakynthos repülőtér