Saranda

Saranda

Saranda városa Albániához tartozik. A város a Jón-tenger nyílt tengeri öblében található a Földközi-tengeren. Az albán Jón-tenger partja mentén elterülő Saranda jellemzően mediterrán éghajlatú, rengeteg napsütéssel és kellemes, jó idővel.

Kitűnő adottságai miatt nem meglepő, hogy Saranda jelentős turisztikai célpont a Jón-tengeren, és messze az egyik legnépszerűbb úti cél Albániában.
A régió bővelkedik a látnivalókban, növényekkel és hegyekkel, folyókkal és tavakkal, forrásokkal és felfedezésre váró strandokkal, citrusültetvényekkel, olajfaligetekkel és szőlőültetvényekkel, legelőkkel és erdőkkel.

Saranda köves strandjai meglehetősen népszerűek, mint ahogy szép és tiszta vize is. Rengeteg látnivaló található a városban és környékén, köztük Butrint elbűvölő ősi régészeti lelőhelye és a Blue Eye Spring, vagyis a “Kék Szem”, amely egy vízforrás és természeti jelenség, Muzinë falu közelében található Finiq településen. Különlegessége abban ragadható meg, hogy a folyó tiszta kék vize több mint ötven méter mélyről is belátható. További izgalmas programokat rejthet Saranda és Butrint között Ksamil gyönyörű partjai és szigetei is.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Saranda autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek: autóbérlés Podgorica repülőtér, autóbérlés Baku repülőtér