Napospart

Napospart

A Napospart (angolul: Sunny Beach) egy jelentős tengerparti üdülőhely Bulgáriában, a Fekete-tenger partján, Burgasztól mintegy 35 kilométerre, Nesebar községben, Burgasz tartományban található.

Az 1958-ban bolgár családok hétvégi kiruccanásaként létrehozott Napospart az ország legnagyobb turisztikai és nyaralóhelyévé nőtte ki magát. Ma ez a terület adja a tartomány éves bruttó hazai termékének jelentős részét. Kezdetben egy kis tengerparti üdülőhely, számos szabadidős tevékenységgel és szolgáltatással, szerencsejáték létesítményekkel, valamint sport- és zenei helyszínekkel bővült. Gyors növekedése a Fekete-tenger teljes partjának legnagyobb üdülőhelyévé teszi; délen a komplexum összeolvadt Nessebar város beépített külvárosával.

A hely látványosságai közé tartozik a strand, a vízi sportok és a közeli Nessebar történelmi település is. Az üdülőhely közelében két vízi park található, a harmadik pedig hamarosan felépül Kosharitca kijárata közelében. A Symphonic Music évtizede, a Nemzetközi Folklórfesztivál része, divatbemutatók és különféle strandversenyek kerülnek megrendezésre Naposparton. Az Arany Orfeusz dalversenyt itt tartották 1999-ig.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Burgas autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek: autóbérlés Podgorica repülőtér, autóbérlés Baku repülőtér