Holland Velence

Holland Velence

Giethoorn, a Holland Velence egy kisváros északnyugat Hollandiában a német határ közelében, melyet gyakran a Velencére emlékeztető csatornáiról ismernek. A számtalan kis híd és csatorna által összekötött, mesés épületekkel szegélyezett vízi útvonalak teszik Giethoorn-t egyedülállóvá.

Ez a bájos kisváros nem rendelkezik közúti hálózattal, így a lakók és látogatók főként csónakokkal, kajakokkal és evezős hajókkal közlekednek. Ez a hagyományos közlekedési forma hozzáad a varázslatos hangulathoz, miközben lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók felfedezzék a város rejtett zugait és szépségeit. Séták az apró kőhidakon át, és a hagyományos holland stílusú házak között, hajókázás a csatornákon remek programnak ígérkezik.

Ez a festői település nemcsak a turisták számára vonzó, hanem a helyiek is szeretik a nyugodt életstílust és a természet közelségét. A festői környezet ideális hely a kikapcsolódásra és a pihenésre, ahol a csend és a nyugalom uralkodik.

A városban számos étterem, kávézó és kézműves üzlet található, ahol a látogatók megkóstolhatják a helyi konyha ízeit és vásárolhatnak maguknak egyedi, kézműves termékeket. Giethoorn egy varázslatos hely, ahol a látogatók visszatalálnak a természet ölén megbúvó nyugalomhoz és a hagyományos holland életstílushoz.

Autóbérlés Amszterdam, Hollandia

Ha több látnivalót és még több strandot szeretne felfedezni Hollandiában, akkor mindenképpen érdemes az autóbérlés mellett döntenie.

A Discover Cars egyszerű keresést biztosít, az átvétel helye, átvétel és leadás dátumának megadásával elérheti az aktuális autó kínálatot az Amszterdam repülőtéren.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Hollandiában: