Miami repülőtérAutóbérlés Miami repülőtér

Az Egyesült Államok déli államában, Floridában található Miami, és a hozzá tartozó Miami Nemzetközi Repülőtér (MIA). Utasforgalmát tekintve éves szinten megközelítőleg 45 millió utazó fordul meg a repülőtéren. Így a 3. legforgalmasabb az Egyesült Államokban, és a 40. a világranglistán. Naponta legalább 1000 járat érkezik vagy indul, és legjellemzőbb desztinációi Amerikán kívül Európa, Ázsia és Afrika.

Miami-Dade Megye székhelye Miami városa, valamint kulturális, gazdasági és pénzügyi központ is. A város nagy területtel rendelkezik, nyugatra az Everglades, és keletre a Biscayne Bay határolja be. Az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb metropolisza, megközelítőleg fél millióan lakják a belvárost, míg a környező régiókat nézve több mint 6 millióan élnek itt.

Miami a pénzügy, a kereskedelem, a kultúra, a média, a szórakoztatás, a művészet és a nemzetközi kereskedelem egyik fő központja és vezető szereplője is egyben. A város egyik legnagyobb hajtóereje a turizmus, nem is csoda, mivel például a zene és a film területén számos vonzó programmal lehet találkozni.

Néhány – a teljesség igénye nélkül – nagyon népszerű úti cél, amit érdemes megnézni, amennyiben Miami-ben nyaralnánk: a South Beach, a Lincoln Road, a Bayside Marketplace és a híres Miami-i Belváros, vagyis a Downtown, ahol nagyon sok kis butikkal és szuveníressel is találkozhatunk. A Miami Beach Art Deco kerületét a világ egyik leginkább elbűvölő éjszakai klubjai, strandjai, történelmi épületei és bevásárlóközpontjai miatt ismerték el. Az olyan éves rendezvények, mint a Miami Open, az Art Basel, a Téli Zenei Konferencia, a South Beach Bor-fesztivál és a Miami Mercedes-Benz Fashion Week évente milliókat vonzanak a nagyvárosba, a színes programkínálat miatt ez nem is csoda.

Ezeken kívül számos más lehetőségünk is van a várost megismerni: múzeumokba, színházakba, parkokba is ellátogathatunk, valamint Miami impozáns negyedeit is megtekinthetjük, mint például a Coral Gables-t.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Miami repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek az Egyesült Államokban: autóbérlés Los Angeles repülőtér, autóbérlés Orlando repülőtér, autóbérlés Fort Lauderdale repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.