Los Angeles repülőtérAutóbérlés Los Angeles repülőtér

A Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtér (LAX) az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb és legfontosabb repülőtere, ami Kaliforniát és a környező városok utazóinak igényeit szolgálja ki. 16 kilométerre található Los Angeles centrumától, délre.

Los Angeles, az Angyalok Városa Kalifornia Állam legnagyobb városa, megközelítőleg 4 millióan lakják. Híres a mediterrán éghajlatáról, az etnikai sokszínűségéről, valamint a hollywoodi szórakoztatóiparáról. Los Angelest gyakran „kreatív világvárosnak” is nevezik, mivel átlagban minden hatodik lakosa valamilyen kreatív munkát végez, és több művész, író, filmkészítő, színész, táncos és zenész él és dolgozik Los Angelesben, mint bármely más városban a történelem során.

Los Angeles ad otthont az éves Academy Awards-nak, a Primetime Emmy Awards-nak, a Grammy Awards-nak, valamint számos más rangos eseménynek. Itt található a legrégebbi filmművészeti iskola is. Az előadó művészet nagy szerepet játszik a város életében. Egy felmérés szerint hetente több, mint 1100 produkció és 21 megnyitó történik, ez is jelzi a város kulturálisan pezsgő és nyüzsgő életét.

Zenei központként is működik a város, ismert például a Walt Disney Hangversenyterem, vagy a Los Angeles-i Filharmonikusok. Figyelemre méltó még a Centre Theatre Group, a Los Angeles Master Chorale és a Los Angeles-i Opera is.

A városban 841 múzeumot és művészeti galériát tartanak számon. Annyira meghatározó profilja ez a városnak, hogy az egy főre jutó múzeumok száma több, mint az Egyesült Államok bármely más városában. Figyelemre méltó múzeum például a Los Angeles-i Művészeti Múzeum, amelyet az Egyesült Államok nyugati partjának legnagyobb művészeti múzeumaként emlegetnek. Továbbá a Huntington Könyvtár, a Természettudományi Múzeum, és a Kortárs Művészeti Múzeum is érdemes a megtekintésre.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Los Angeles repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek az Egyesült Államokban: autóbérlés Orlando repülőtér, autóbérlés Miami repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.