Málta repülőtérAutóbérlés Málta repülőtér

Málta repülőtér a szigetország déli részén, a fővárostól, Vallettától 6 km-re fekszik, ezért bérelt autóval és taxival is gyorsan bejuthatunk 10-15 perc alatt.

Málta nemzetközi repülőtere egyébként díjat is nyert. 2021-ben az ACI Europe’s Best Airport Award-ot zsebelhette be és megkapta az ACI Europe’s HR Excellence Award-ot is.

Málta szigete nem nagy, a két távolabbi pontja közötti távolság kb. 36 km. Ezért bérelt autóval gyorsan és kényelmesen bejárható a gyönyörű mediterrán sziget!

Máltán a főszezon május-szeptember között van, ekkor alig esik az eső, sokat süt a nap és a tenger hőfoka is ideális, 24-25 fokos. Egyesek szerint Málta Európa legkellemesebb klímájú országa, ahol főleg az aktív időtöltést kedvelők, a kultúra és történelem iránt érdeklődők találják meg számításaikat. Bár vannak szép tengerpartok és sokat süt a nap, Málta nem a tengerparti üdülés ideális helyszíne.

Máltán a főbb látnivalók természetesen a történelmi emlékekben tobzódó főváros, Valletta, illetve Mdina, a Három Város és a Szent Angelo-erőd. Azért a tengerpartokat se hagyjuk ki! Málta legszebb strandjai a Golden Bay Beach, a Għajn Tuffieħa-öböl. Érdekesség még az Anchor Bay mellett fekvő Popeye-falu, ami eredetileg egy filmdíszlet volt, mára pedig igazi élményparkká alakult.

Érdemes komppal átutazni a két kisebb szigetre, Gozóra és Caminora. Utóbbi főként a Kék Lagúna miatt népszerű, ahová egyébként hajókirándulás keretében is eljuthatunk

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Málta repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek: autóbérlés Tenerife repülőtér, autóbérlés Lanzarote repülőtér, autóbérlés Gran Canaria repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.