Ha Long-öböl

Ha Long-öböl

Hạ Long-öböl az UNESCO Világörökség része és népszerű utazási célpont a vietnami Quảng Ninh tartományban. A Hạ Long név jelentése “leszálló sárkány”. Közigazgatásilag az öböl Hạ Long városhoz, Cẩm Phả városhoz tartozik, és a Vân Đồn kerület része. Az öbölben több ezer különböző formájú és méretű mészkő karszt és sziget található.

A Ha Long-öböl egy nagyobb zóna központja, amely északkeleten magában foglalja a Bai Tu Long-öblöt és délnyugaton a Cát Bà-szigetet. Ezeknek a nagyobb zónáknak hasonló geológiai, földrajzi, geomorfológiai, éghajlati és kulturális jellegük van.

A Hạ Long-öböl területe körülbelül 600 négyzetkilométer, beleértve a nagyjából 2000 szigetet, amelyek többsége mészkő. Az öböl mészköve 500 millió éven át alakult át különböző körülmények között. A karszt fejlődése ebben az öbölben 20 millió évet vett igénybe a trópusi nedves éghajlat hatására. A környezet geo-sokfélesége létrehozta a biológiai sokféleséget, ideértve a trópusi örökzöld biológiai rendszert, az óceáni és a tenger parti biológiai rendszert.

Autóbérlés Ha Long-öböl

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Koh Samui autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Thaiföldön: Phuket repülőtér