Koh Samui

Koh Samui

Ko Samui vagy Koh Samui egy sziget Thaiföld keleti partjainál. Thaiföld második legnagyobb szigete Phuket után.

Koh Samui változatos és érdekes programjai várja az ide látogatókat: a sziget rengeteg csodálatos természeti és ember által készített látványosságnak ad otthont.

Érdemes megemlíteni az Ang Thong Nemzeti Parkot, ami egy 42 szigetből álló érintetlen szigetcsoport a Thai-öbölben. Hegyeket, dzsungeleket, fehér homokos strandokat, vízeséseket öblöket és tavakat rejt magában. Koh Samuiból akár egynapos hajóúttal is eljuthatunk ide.

Egyik látványossága a Nagy Buddha szobor és templom, mely a Nagy Buddha strandon tekinthető meg. A helyiek Wat Phra Yai néven emlegetik. Jellegzetessége az aranyszínű, 12 méter magas, ülő Buddha-szobor.
Másik érdekesség a Koh Tao, aminek a jelentése Teknős-sziget. Megfelel a nevének, hiszen sokszínű teknős-életvilága van, valamint búvárkodási céllal is érdemes felkeresni.

Továbbá ha már itt járunk, tekintsük meg a Namuang vízesést, a Titkos Buddha Kertet, valamint a rusztikus stílusú, történelmi jelentőségű Halászok Faluját.

Autóbérlés Koh Samui

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon most autót előre, Koh Samui autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!
z

Keresés, összehasonlítás és akár 70%-os megtakarítás! ✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ Nincs foglalási díj ✓ Ingyenes lemondás. Hatalmas választék, több mint 500 megbízható autókölcsönző kínálatából.

További átvételi helyszínek Thaiföldön: Phuket repülőtér