Budva

Budva

Budva egy tengerparti város Montenegróban, amely Podgorica repülőtérről legkönnyebben bérelt autóval közelíthető meg. Budva partvidéke, a “Budvanska Rivijera”, a montenegrói turizmus központja, amely jól ismert homokos strandjairól, változatos éjszakai életéről és a mediterrán stílusú építészet gyönyörű emlékeiről. A város 2500 éves, ami miatt az egyik legrégebbi településnek számít az Adriai-tenger partján.

Montenegró turisztikai fővárosa évről évre egyre több turista célpontja. Az elmúlt években számos nagy szálloda, villa és apartman épült, amelyek a város modernebb részét alkotják. Budva városa két részre oszlik az óváros “Stari Grad” és az újabb modern rész. Az óvárosban szinte minden épületben üzletek vagy éttermek találhatók, így a város nemcsak egy kulturális központ, hanem egy szabadtéri bevásárlóközpont és egy sétálóövezet is.

Autóbérlés Budva

A városba bérelt autóval is eljuthat, melyet érdemes már előre online lefoglalni Podgorica repülőterén vagy Tivatban. A tömegközlekedési szolgáltatások nagyobb részét Montenegróban számos magánszolgáltató végzi, így a repülőtérről utazó turisták általában privát transzferrel, vagy taxival jutnak el a lefoglalt szálláshelyére.

Számos autókölcsönző cég kínál autóbérlési lehetőséget Podgorica repülőtéren, és Montenegró part menti városaiban, így Budva üdülőhelyén is, ezért érdemes tájékozódnia és előre foglalnia, hogy minél több időt tölthessen a gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező montenegrói tengerparton.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Budva üdülővárosban autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Gondoskodjon utazása kényelméről, legyen teljesen védve az autóbérlés során, válassza a teljes biztosítást! Válasszon az exkluzív ajánlatokból, foglaljon előre a reptéren!

✓ Nincsenek rejtett költségek ✓ 24/7 ügyfélszolgálat ✓ Ingyenes lemondás