Abu Dhabi repülőtérAutóbérlés Abu Dhabi repülőtér

Abu Dhabi nemzetközi repülőtér (IATA: AUH) Abu Dhabi Emirátusában található, az Egyesült Arab Emírségek fővárosában. Abu-Dzabi városától 30 km-re keletre található, és a Dubai nemzetközi repülőtér után a második legnagyobb az Egyesült Arab Emírségekben.

Abu Dhabi városa a Perzsa-öböl egyik szigetén található, a központi nyugati partvidéken. A város és az Emirátus nagy része a szárazföldön található, amely összeköttetésben áll az ország többi részével. Abu Dhabi Dubai után a második legnépesebb város.

Abu Dhabiban számos helyszín és látnivaló található, köztük a Sheikh Zayed mecset, ami az ország legnagyobb imahelye. A Mariam Umm Eisa mecset, vagyis a Mária, Jézus Anyja mecset eredetileg Mohammed Bin Zayed mecsetként épült a 20. század ’80-as éveinek végén, Abu Dhabi koronahercegéről nevezték el. Az Emirates Palace, vagyis az Emirates Palota egy ötcsillagos luxusszálloda. Az autóversenyzés kedvelői számára kihagyhatatlan a Yas Marina Circuit, vagyis az Abu Dhabi-i Grand Prix helyszíne. A Yas-szigeten található, körülbelül 30 percre az Egyesült Arab Emírségek fővárosától, Abu Dhabitól. A Corniche (vagy Corniche Road) a városban található. A Corniche 8 km hosszú, és játszótereket, külön kerékpár- és gyalogutakat, éttermeket, kávézókat, szökőkutakat, parkokat és strandot foglal magában. E helyszín sok lehetősége miatt mindenki megtalálhatja a magának legkellemesebb időtöltést. A városban található még a Hayyatii Towers és az Etihad Towers, ami öt toronyból álló építménykomplexum. A már említett Yas Marina azért külön kiemelendő, mert a Yas szigeten található. Érdemes a szigetet felkeresni, hiszen nem csupán a versenypályát nézhetjük meg, hanem számos más látnivalóval találkozhatunk ezen a kedves kis szigeten. A Yas Waterworld a szigeten található vízipark, sok élmény-lehetőséggel, nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is. A Ferrari World Abu Dhabi egy vidámpark szintén a szigeten. A Louvre Abu Dhabi pedig egy művészeti múzeum Saadiyat szigetén, ide is érdemes ellátogatni.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Abu Dhabi repülőtér autóbérlés egyszerűen.

További átvételi helyszínek: autóbérlés Baku repülőtér, autóbérlés Phuket repülőtér

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.